Anita Jusztus PhotographyAnita Jusztus Photography

Vélemények

 • positive review  Lovely and natural photos!

  Kat Papaioannou Avatar Kat Papaioannou
  12/12/2018
 • positive review  Szuper fotókat kèszít,mindemellett vidám pörgős személyiség èpp amilyet kerestünk.

  Mónika Hancz Avatar Mónika Hancz
  28/02/2019
 • positive review  Jó hangulatú fotózás, gyönyörű képek! Nála jobbat nem találhattam volna az esküvői kreatív készítéséhez ❤️😊 Remélem még lesz alkalmunk találkozni!

  Lévayné Tóth Eszter Avatar Lévayné Tóth Eszter
  10/02/2019
 • 5 star review  Nagyon meg voltunk elégedve Anitával, ugyanis lelkiismeretes , kreatív , türelmes , ami különösen babafotózásnál nem hátrány 🙂 a képek azt hiszem , hogy magukért beszélnek!

  Kosárszky Laura Avatar Kosárszky Laura
  12/06/2017
 • 5 star review  Tiszta szívbōl ajánlom Anitát! Esküvō, ujszülött és 1. éves babafotózás már tesztelve � Megmarad Anita mint a család fotósa � Rugalmas, türelmes és csodás fotokat készít �

  Tímea Tünde Tóth Avatar Tímea Tünde Tóth
  17/08/2017
 • positive review  Anita szuper fotós. Egyből megtalálja a közös hangot a párral, a vendégekkel és az összes szolgáltatóval. Ceremóniamesterként dolgoztam vele Anabel és Gábor esküvőjét . Nagyon patentül ment az egész fotózás és az esküvő többi része is. Ajánlom szeretettel ♥️! A kedvencem a kiscsoportos fotózás közben, amikor a fiúknak mondta, hogy ne féljenek annyira közel állni Anabelhez (tényleg nagy volt a ruhája) - Fiúk, nyugodtan nyomuljatok rá a menyasszonyra!

  Igar Tibor Avatar Igar Tibor
  28/08/2019
 • 5 star review  Anita jegyes és esküvői fotókat is készített rólunk, amikkel nagyon elégedettek voltunk. Rendkívül precíz és látszik, hogy minden képre külön figyelmet fordít az utómunka során is. Emelett energikussága és kedvessége magávalragadó, ami remek légkört teremt egy fotózason! Csak ajánlani tudom! �

  Krisztina Lőrincz-Erdélyi Avatar Krisztina Lőrincz-Erdélyi
  06/10/2017
 • 5 star review  Köszönjük a szenzációs nyeremény fotókat kedves Anita Jusztus Photography! <3 Nagyon jól éreztük magunkat! Bátran ajánlom hogy keressétek Anitát, mert szuper jó társaság mellett nagyon jó képek fognak készülni! <3 Nagyon köszönjük! <3

  Szilvia Kovács Avatar Szilvia Kovács
  01/05/2018
 • positive review  Egy kellemes, fesztelen hangulatú fotózás eredményeként csodás, meghitt családi fotókat kaptunk Anitától. Végtelenül türelmes és jókedvű volt, ami szerintünk elengedhetetlen ahhoz, hogy jó képek készülhessenek 🙂 Nagyon köszönjük még egyszer!

  Anita Gerhardt Avatar Anita Gerhardt
  16/11/2018
 • 5 star review  Koszonjuk Anita, hogy elvallaltad az ovodai fotozast itt nalunk a Music Houseban! 🙂 Fontos volt a minoseg minden szempontbol, es azt kell hogy mondjam hogy elvarasainkat magasan tulszarnyalva, csodalatos kepek szulettek ovodasainkrol, baratsagos áron, rovid idon belul. Nagyon koszonjuk a gyermekek szulei neveben is a csodalatos karacsonyi fotokat! Vissza varunk! <3 KOSZONJUK! :)

  Edina Juhász Avatar Edina Juhász
  06/12/2017

Írj véleményt