Manapság egyre inkább népszerűbb, hogy a lánykérésre profi fotóst is hívnak. Nagyszerű ötletnek tartom, nemcsak azért, mert így több munkánk van nekünk fotósoknak 😀 , hanem azért is, mert azok a pillanatok bár felejthetetlenek, fényképpel még jobban átélhetőek az élmények.  Egyik férfi sem szeret pózolni (még ha szeretik sem sikk bevallani), itt nincs is szükség rá, hiszen az igazi örömüket lehet megörökíteni.
A férfiak nagy része a lánykérést jól megfontolja, hosszas szervezkedés előzi meg a nagy letérdelést, amit átható siker szokott megkoronázni. Ezeket a pillanatokat nem lehet visszahozni sose, ha akkor nem örökítjük meg. A valós meglepettséget, amikor leesik a menyasszony álla, remeg a térde és közben nem arra figyel, hogy vajon jó kép lesz-e a Facebookra. A könnycseppeket, amiket a menyasszony, (sokszor bizony a vőlegény is) törölget miután remegő hangon válaszolt a kérdésre. A nézést, amikor mindketten az IGEN hatása alá kerülnek.
Nem azt mondom, hogy nem lehet egy másik alkalommal gyönyörű fotókat készíteni a jegyes párról, (erről szintén írok majd, miért is érdemes esküvő előtt jegyes fotókat készíteni) hanem csak annyit, hogy ezek a pillanatok gyönyörűek és megismételhetetlenek, hacsak nem áll a bokor mögött egy profi fotós, aki minden pillanatot kész megörökíteni.

 

lanykeres1

lanykeres2

lanykeres3

lanykeres4

lanykeres5

lanykeres6

lanykeres7

lanykeres8

lanykeres9

lanykeres10

lanykeres11

lanykeres12

lanykeres13

 

lanykeres15budapest wedding photography 17

5/5 - (3 votes)